TALEBİN ARZA DÖNÜŞMESİNDEN DOĞAN MARKALAR

Woxx Group , 2019 yılında My Time Global adı ile sektöre giren firmamız performans odaklı iş stratejileri ve odağını tamamen müşteri memnuniyeti üzerine kuran yapısı ile sektörün içine kanalize olarak daha ilk yılında büyük bir çıkış yakalayarak kendini bölgesinin güçlü bir aktörü olarak tanıtmayı başardı. Bunda en büyük pay hiç şüphesiz firmanın kurucu ortaklarının sektörün içerisinden gelmeleri ve müşterilerinin taleplerini arza dönüştürebilme kabiliyetlerinin olmasıdır.

My Time Global performans ajansının en büyük misyonu; iş ortağı ve tanıtımını yaptığı tüm firmaların değişen ve gelişen dünya trendlerini yakalayabilmesi, yurt içi ve yurt dışında ki rakiplerine ayak uydurabilmesi, özellikle teknolojik konularda Avrupa ile rekabet etmekte zorlanan iş ortaklarına nokta atışı iş stratejileri ve çözümler geliştirilmesi ve bu sayede  ülkemizin daha iyi bir tanıtım alt yapısına kavuşabilmesiydi.

2019 yılında işte bu misyon çerçevesinden doğan sorumlulukla harekete geçen My Time Global, Woxx Travel şirketini kurarak iş ortaklarını ve onlara ait  pazardaki diğer firmaların iş potansiyellerini önce iç pazarda güçlendirerek daha sonra dünya vitrinine çıkmaya hazır bir hale getirmeyi hedeflemiştir. Woxx Travel firması bu hedefler doğrultusunda firma içerisinde kendi tezgahından çıkan özel bir yazılım ile sektörün devlerinin arasına girerek öngörüsünün haklılığını ispat etmiş ve Woxx Travel’ı etkili bir marka yapmanın temellerini atmıştır.

Bugün gelinen noktada ise değişen dünya trendleri ve online pazarlamanın dünya pazarına olan tartışılmaz etkisinin bir sonucu olarak sürekli büyüyen My Time Global ve Woxx Travel markaları kendisini ve piyasanın isteklerini daha etkili, hedef odaklı ve hedef kitle istek dağılımına göre yapılandırabilmek adına WOXX GROUP çatı firması altında dağılan markalar birliği stratejisine dönüş yapmıştır.

WOXX GROUP markaları tamamen iş ortağı olarak benimsediğimiz müşterilerimizin ve onların hedef kitlelerinin isteklerine göre şekillendirilir. Kendilerine ait hedef ve misyonları olan Woxx Group üyesi markalarımızın dağılımı şu şekildedir;

Woxx Group Şirketleri

  1. Woxx Travel
  2. Woxx Media
  3. Woxx Tech
  4. Woxx Yachting
  5. Woxx Blue
  6. Woxx Health
  7. Woxx Academy

Woxx Group üyesi markalarının alanları;

  1. Woxx Travel: 2020 yılının başından beri kendisini sürekli geliştirerek büyüten Woxx Travel gerek yazılım, gerekse  kullanıcının aradığı içeriğe ulaşması için sürekli hale getirdiği A – B testleri ile sektöründe yer edinmeye başladı. Bugün gelinen noktada Woxx Travel çatısı altında 3500 Otel, 1200 üzerinde tatil destinasyonu ve özel turlar bulunabilmektedir.
  2. Woxx Media: 360° ajans çözümleri ile size özel hizmetler sunarak marka bağımlılığı yapan, dijitalleşmiş reklam çözümleri ile  iş ortağınız olarak sürekli yanınızda duran, teknolojik tüm konularla ilgili bilgi sahibi iş ortağınızdır. Woxx Media müşterilerinin karşısında değil her daim yanında ve onlara verdiği söz ile işlerini yoluna koyana kadar pes etmeden yoluna devam etmektedir.
  3. Woxx Tech: Size özel yazılımlar, teknolojik gereçler ile işinize destek olan Woxx Tech ile her zaman güncel ve rakiplerinizin bir kaç adım önünde kalmanıza olanak sağlamak için geliştirilmiştir. Aynı zamanda Woxx Tech; Woxx Group bünyesinde müşteri talepleri doğrultusunda gelişen çağa ayak uydurmak ve tüketici davranışlarına uygun alt yapılarla hizmet veren sektörel yazılımlar üretmek amacını da taşır.
  4. Woxx Yachting: Woxx Yachting tamamen kişiye özel, kişinin seçtiği yatlar ve tekneler ile kendi seçtikleri destinasyona yat kiralama ve satın alma alternatiflerinin oluşturulduğu platformumuzdur. Woxx Yachting ile yat charter turları yanında kiralama, satın alma, tur ve tur organizasyonları alabilir ya da satabilirsiniz. Woxx Yachting hakkında çok daha fazla bilgi ve haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı da kontrol edebilirsiniz.
  5. Woxx Blue: Woxx Blue tamamen sizlere özel hazırladığı mavi turlar ile size özel destinasyonlara, seçimini sizin yaptığınız lüks ve konforlu yatlar ile  götüren özel yat kiralama hizmetidir.
  6. Woxx Health: Son dönemin büyük trendlerinden biri olan sağlık turizmine yeni bir soluk getirecek olan Woxx Health, Woxx Group’un önemli kuruluşlarından bir tanesidir. Türkiye, teknolojinin gelişip devinim kazanmasıyla birlikte sağlık sektöründe önemli bir konuma geldi. İşte bu noktada Woxx Health sağlık ve turizmi kaynaştırarak öncü yenilikleri de beraberinde getirecek.
  7. Woxx Academy: Woxx Academy, Woxx Group şirket bünyesinde bulunan personellerinin şirket içi eğitim ihtiyaçları için kurulmuş ancak sektörlerden gelen yoğun talepler doğrultusunda edindiği bilgiyi müşterilerinin eğitimine taşımayı da hedef haline getirmiş bir Woxx Group kuruluşudur.

“Memnun müşteri en büyük gururumuz” hedefi içerisinde hareket eden WOXX GROUP, mevcut standartları daha da ötesine götürmeyi görev edinmektedir. Woxx Group eğitimli, uzman ve ileri görüşlü kadroları ile geleceğin sektörel mimarları olmaya devam edecektir.

English EN Turkish TR